Zeevaart

Zeevaart watermaker

Type watermaker voor de zeevaart

In de zeevaart bent u afhankelijk van de watermaker en u wilt een daarom een betrouwbare eenvoudig te onderhouden watermaker. Daarbij zijn de kosten voor aanschaf en gebruik van belang.

Value for money
Met een Peter Taboada-watermaker krijgt u waar voor uw geld.
De watermaker wordt als complete set geleverd. Dat betekent: met zandfilter, voorfilter, voorpomp enz. Op wens kunnen wij de watermaker aan boord inbouwen, met de verschillende onderdelen of in een frame bouwen die direct aan boord geplaatst kan worden.

Onderhoud aan een watermaker voor de zeevaart
Onderhoud bestaat uit het spoelen van het zandfilter, vervangen van het fijnfilter en de olie verversen van de hogedrukpomp. De display geeft aan wanneer het tijd is om de olie te verversen.
De bediening van deze gebruiksvriendelijke watermakers is eenvoudig en een korte training is voldoende om de engineer verantwoord met de watermaker om te laten gaan.

Capaciteit
De range van de standaard watermakers gaat van 5 m3 tot 20 m3 per dag. Mocht deze capaciteit niet voldoende zijn dan bouwen wij machines met een grotere capaciteit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis auctor, dolor et porta dictum, metus eros lacinia velit, sed dignissim leo mi id velit. Nam et libero vitae purus pretium tristique nec at eros. Nam fringilla venenatis lectus sed auctor. Vestibulum in augue eu augue euismod efficitur. Curabitur dapibus vitae lectus ac ullamcorper. Fusce vitae lectus dapibus, viverra purus vitae, maximus libero. Donec erat turpis, dictum quis euismod sit amet, laoreet ut ipsum. Maecenas bibendum.

placeholder
placeholder
placeholder

Onze andere diensten

Binnenvaart

Voor de binnenvaart leveren wij de brakwateroplossing van Peter Taboada, en plaatsen daar een door ons ontwikkeld filtersysteem voor.

Watersport

Schenker watermakers zijn sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse watersport.

Mobiele watermakers

Ook in de watersport is een mobiele watermaker een optie. Een belangrijk voordeel ten opzichte van een vaste watermaker is dat er nauwelijks inbouwkosten zijn.

Adres

Meteorenstraat 133B
1223 ES Hilversum