Watersport

Watermaker Watersport

Compacte watermakers voor jachten

Schenker watermakers zijn sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse watersport. Menige zeezeiler heeft er één aan boord of heeft recent de nieuwe ZEN watermaker van Schenker geïnstalleerd.
Door het lage energieverbruik en compacte afmetingen is het mogelijk om ook in een jacht van 36 voet of een oceaanroeiboot een volwaardige watermaker te installeren. De ZEN 30 levert 30 liter drinkwater per uur en gebruikt slechts 120 Watt aan energie. Deze energie kan bijvoorbeeld met zonnepanelen opgewekt worden – en zo bent u onafhankelijk en zelfvoorzienend.

Schenker watermakers

Capaciteit
Schenker is in Nederland vooral bekend om de kleine watermakers van 30 tot 150 liter/uur, maar inmiddels levert Schenker ook watermakers met een capaciteit van 230 of 300 tot maar liefst 500 liter/uur. Deze hebben allemaal een laag energieverbruik van maar 20% van het energieverbruik van een conventionele watermaker.

Inbouw, reparatie en onderhoud
Al jaren verzorgen wij de inbouw, reparatie en onderhoud van de Schenker watermakers en zijn daarom ook specialist in Schenker watermakers. Of het nu gaat om advies, verkoop of inbouw – wij hebben de kennis in huis.

placeholder
placeholder
placeholder

Onze andere diensten

Binnenvaart

Voor de binnenvaart leveren wij de brakwateroplossing van Peter Taboada, en plaatsen daar een door ons ontwikkeld filtersysteem voor.

Zeevaart

In de zeevaart bent u afhankelijk van de watermaker en u wilt een daarom een betrouwbare eenvoudig te onderhouden watermaker.

Mobiele watermakers

Ook in de watersport is een mobiele watermaker een optie. Een belangrijk voordeel ten opzichte van een vaste watermaker is dat er nauwelijks inbouwkosten zijn.

Adres

Meteorenstraat 133B
1223 ES Hilversum