Holland Nauta
Maritime watermakers and electrical yacht engineering
Slide1
Slide2
Slide3
Slide4

De term NMEA 2000 kent u misschien?

NMEA 2000 is het protocol waarmee moderne navigatie-instrumenten met elkaar communiceren. Met dit protocol zijn er vele nieuwe mogelijkheden en producten op de markt gekomen. Producten die bestaande instrumenten overbodig maken of motorgegevens integreren met navigatiesoftware en domotica.

Holland Nauta investeert veel tijd en geld om samen met leveranciers als ASA, Raymarine en ALBA NMEA 2000 toepassingen te bedenken en op de markt te brengen. Trots zijn wij dan ook op de ontwikkeling van een ons digitaal motormanagement systeem. De conventionele analoge klokken zijn vervangen door een beeldscherm. Ditzelfde beeldscherm kunt u ook gebruiken voor de navigatie, AIS en radarinformatie. Door de informatie slim in te delen ziet u in één oogopslag de belangrijkste gegevens! Via het beeldscherm bedient u de navigatieverlichting of het anker.

Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden. De komende tijd willen wij u op de hoogte houden van de nieuwe mogelijkheden. In onze webshop staat een aantal mogelijkheden uitgewerkt. Wij regelen de apparatuur voor u in. U kunt de apparatuur zelf inbouwen of door ons laten inbouwen.